برای آشنایی با روش شناسایی برنامه جعلی اندروید در گوگل پلی می توانید
برای آشنایی با روش شناسایی برنامه جعلی اندروید در گوگل پلی می توانید
متاسفانه این روز ها بعضی از افراد سودجو اقدام به ساخت برنامه های جعلی می کنند و آن ها در گوگل پلی به اشتراک می گذارند. با توجه به مشکل عده ای از کاربران در این زمینه در مقاله ی امروز هیواتک قصد داریم شما را در شناسایی برنامه جعلی اندروید در گوگل پلی کمک کنیم.
معایب استفاده از اپلیکیشن های تقلبی در پلی استور
به طور حتم هیچ کاربری تمایل به دانلود برنامه های جعلی را ندارد و به طور ناخواسته در دام دانلود این برنامه های جعلی می افتد. این برنامه ها با هدف دسترسی به اطلاعات کاربران ساخته می شود و هدف هایی مثل سرقت اطلاعاتی ، ردیابی و غیره را دارند در ادامه شما را در مورد سوال " چگونه برنامه های جعلی پلی استور را تشخیص دهیم " راهنمایی می کنیم.
چگونه برنامه های جعلی پلی استور را تشخیص دهیم ؟
مدتی است که خوشبختانه گوگل پلی از سیستم امنیتی به نام Play Protect برای تایید برنامه های موجود در گوگل پلی استفاده می کند. برنامه ها برای ورود به پلی استور ابتدا اسکن و برنامه های مخرب و جعلی شناسایی می شوند. گوگل اعلام کرده است که در سال گذشته تنها 700 برنامه جعلی را از پلی استور حذف کرده است که باز هم تعداد زیادی از آن ها هنوز در پلی استور قابل دانلود است. همانطور که گفتیم تنها درصدی از برنامه های جعلی پلی استور حذف شده اند و هنوز تعدادی از آن ها باقی مانده است که برای رهایی از آن ها باید از امن بودن دستگاه و اطلاعات گوشی خود مطمئن شوید. به همین دلیل به چند نکته ساده که وقت گیر هم نیست اشاره می کنیم تا تشخیص اپلیکیشن های تقلبی در پلی استور را انجام دهید :
هنگامی که برنامه ای را در پلی استور جستجو می کنید ممکن است چند برنامه که آیکون های آن ها شبیه هم است را ببینید. در چنین شرایطی احتمال فیک بودن بعضی از آن ها وجود دارد. زیرا برنامه های فیک همیشه از روی برنامه های اصلی تقلید می کنند تا کاربران را برای دانلود به شک بیندازند. پس هنگام دانلود در چنین شرایطی به اسم برنامه توجه بیشتری داشته باشید. هر چند که این روش هم قطعی نیست و ممکن است کاربر را به اشتباه بیندازد.
روش بعدی برای تشخیص اپلیکیشن های تقلبی در پلی استور بررسی کردن نام برنامه ها و توسعه دهندگان آن است. برای بررسی این بخش روی نام اپلیکیشن تپ کنید و سپس به سمت پایین اسکرول کنید و در پایین صفحه لیست توسعه دهندگان را مشاهده کنید.
شما با مشاهده تعداد دانلود یک برنامه نیز می توانید فیک بودن برنامه را تشخیص دهید. به طور مثال برنامه ای مثل اینستاگرام میلیون ها بار توسط کاربران دانلود شده است و اگر برنامه ای مشابه اینستاگرام را با دانلود 1000 بار مشاهده کنیم به طور حتم نسخه فیک آن است.
روش بعدی برای تشخیص اپلیکیشن های تقلبی در پلی استور خواندن اسکرین شات هایی است که برای معرفی برنامه وجود دارد. در نسخه های فیک توضیحات به زبان انگلیسی دست و پا شکسته است و شاید مفهوم کلی و درستی را ارائه نکند. که این موضوع می تواند نشان از جعل بودن برنامه باشد. چون توسعه دهندگان قانونی برنامه ها توضیحات واضحی برای معرفی برنامه ها ارائه می دهند.
بعد از انجام مراحل بالا حال نوبت این است که به نظرات کاربران درباره برنامه رجوع کنید. اگر امتیاز بالایی به برنامه داده اند و صحبتی از جعلی بودن برنامه نیست می توانید فیک نبودن برنامه را تشخیص دهید.
در صورت تشخیص برنامه جعلی در گوگل پلی چه کنیم ؟
در صورتی که بعد از طی کردن مراحل بالا به برنامه جعلی در گوگل پلی برخورد کردید اولین کار گزارش به گوگل است. برای گزارش به گوگل در مرورگر وب به پایین صفحه بروید و روی گزینه Flag as Inappropriate کلیک کنید. در صفحه باز شده روی Report Inappropriate Developer Reply Form کلیک کنید.
در فرم باز شده گزینه Copycat Or Impersonation را برای اطلاع رسانی از جعلی بودن برنامه انتخاب کنید.
برای آشنایی با روش شناسایی برنامه جعلی اندروید در گوگل پلی می توانید
برای آشنایی با روش شناسایی برنامه جعلی اندروید در گوگل پلی می توانید