سیم‌کارت ای‌سیم به گوشی‌های اندرویدی هم می‌آید؟

تاریخ خبر: ۱۳۹۷/۱۰/۰۲

به نظر می‌رسد که گوگل نیز همچون اپل قصد دارد قابلیت پشتیبانی از سیم‌کارت‌های ای‌سیم (eSIM) را به گوشی‌های اندرویدی اضافه کند.

با توجه به آنکه دو مدل پرچمدار گوشی‌های آیفون 2018 اپل که در سپتامبر سال جاری میلادی از آنها رونمایی و سپس روانه بازارهای جهانی کرد، از سیم‌کارت‌های ای سیم (eSIM) پشتیبانی می‌کنند، حالا به نظر می رسد که گوگل نیز بعنوان شرکت توسعه دهنده سیستم عامل اندروید و بزرگترین رقیب سیستم عامل iOS اپل ، اعلام کرده است که تصمیم گرفته است قابلیت جدید پشتیبانی از سیم کارت‌های ای‌سیم را به گوشی‌های هوشمند اندرویدی نیز اضافه کند تا بدین ترتیب سازندگان و شرکت‌های تولیدکننده گوشی‌های اندرویدی نظیر سامسونگ، ال‌جی، هواوی و شیائومی بتوانند گوشی‌های جدیدی را به تولید برسانند که از این فناوری جدید پشتیبانی خواهد کرد.

به نظر می‌رسد طبق روال همیشگی گوگل، این قابلیت نخست برای گوشی‌های پیکسل 2 ایکس‌ال و پیکسل 3 ایکس‌ال رونمایی و عرضه شود و سپس سایر گوشی‌های برندهای دیگر از قابلیت پشتیبانی از سیم‌کارت ای‌سیم برخوردار شوند.

بر اساس گزارش وب سایت gsmarena ، واژه سیم‌کارت ای‌سیم(eSIM) به‌معنای سیم‌کارت قابل ادغام و مخفف عبارت (Embedded Subscriber Identity Module) است و همانطور که از نامش مشخص است، بخش جداناپذیری از برد اصلی گوشی هوشمند موردنظر محسوب می‌شود. کلمه ای‌سیم به معنای یک سیم‌کارت یکپارچه با گوشی هوشمند است و این بدان معناست که دیگر سیم‌کارت فیزیکی قابل خروج از گوشی هوشمند نخواهد بود و اپراتور مربوطه در کشورهای محل سکونت باید از آن پشتیبانی کند.

هم‌اکنون کشورهایی که از این قابلیت سیم‌کارت‌های ای‌سیم پشتیبانی می‌کنند، شامل اتریش، کانادا، کرواسی، جمهوری چک، آلمان، مجارستان، هند، اسپانیا، انگلیس و ایالات متحده آمریکا می‌شوند و به نظر می‌رسد که تنها کاربران ساکن در کشورهای مذکور قادر خواهند بود از این نسخه‌های دو سیم‌کارته گوشی‌های آیفون ۲۰۱۸ بهره‌مند شوند.

یکی از بزرگترین مزایای این فناوری برای شرکت‌های تولیدکننده موبایل آن است که دیگر نیازی نیست فضای جداگانه‌ای را در کناره یا پشت گوشی برای قرار گرفتن سیم‌کارت‌های معمول تعبیه کنند که این در نهایت دست آن‌ها را برای طراحی‌های زیبا، سبک و جذاب گوشی‌های هوشمند باز می‌گذارد و طراحی حاشیه و کناره‌های گوشی‌ها می‌تواند با پشتیبانی از این قابلیت نازک‌تر و باریک‌تر از قبل شود.

تعویض و جابجایی سیم‌کارت نیز کمتر از چند ثانیه به طول می‌انجامد و دیگر نیازی نیست برای برقراری ارتباط و اطمینان از راه‌اندازی شبکه برای سیم‌کارت موردنظر، با کسی تماس بگیریم.

یکی دیگر از مزایای بزرگ آن برای افراد و کاربرانیست که به‌صورت مداوم در حال سفر به کشورهای مختلف هستند و با بهره‌مندی از این فناوری دیگر نیازی به تعویض و خرید سیم‌کارت جدید مخصوص کشور مربوطه نخواهند داشت که این امر خود موهبت بزرگی برای این دسته از کاربران به شمار خواهد رفت چراکه از خریداری و تهیه خیل عظیمی از سیم‌کارت‌های محلی کشورهای گوناگون جلوگیری بعمل می‌آورد و علاوه بر کاهش هزینه برای کاربران، اپراتورها را نیز از پرداخت هزینه‌های گزاف و اضافی برای تولید و ارائه سیم‌کارت معاف خواهد کرد.

در صورت مواجه شدن با مشکل نشناختن سیم کارت در اندروید مقاله دلایل نشناختن سیم کارت در گوشی اندروید را مطالعه کنید.

 

منبع: ایسنا